Modele flokesh per nuse

Modelet e flokëve te nuseve me gërshet janě një Klasik dedikuar MBI te gjitha atyre qe preferojnë stilin Boho-chic me rinor. Ne Vitet e fundit një zgjedhje shume e përhapur. Flokët e drejte janě me te preferuar për këtë lloj modeli MBI te gjitha nëse i preferoni gjysme te mbledhura. Modelet e flokëve për Nutilisez me elegante janě ATO te mbledhur me Topuz APO te fiksuara ne pjesën Qendrore APO lart ne Koke. Nuset me flokë te drejta te cilat Kane balluke Mund te bëjnë një modelim flokësh me kurore Bizhu APO fashe prej tyli. Nëse preferoni insertet me Lule Mund te kërkoni qe TI vendosni ATO ne pjesën e Pasme te kokës, TI gërshetoni flokët me Lule ose thjesht te vendosni një kapëse me Lule ne njërën ane te kokës. Ne fushën e modeleve te flokëve për Nutilisez mundësit janě me te vërtet te shumta. Ekspertet e coiffure për Nutilisez propozojnë vazhdimisht IDE frymëzuar nga Trendet e Reja ne te Errësira Boten. MODELE me flokë te lëshuara, te mbledhura dhe gjysme te mbledhura, MODELE Boho-chic dhe me regarde tradicional. 2. [Mund të pëlqeni: nga € 199/Personi-All Inclusive, 7 nete/8 dite KORFUZ!] Modelet e flokëve me gërshet Modelet e flokëve te drejta NUK janě shume te preferuara nga nuset, ATO dëshirojnë me se shumti MODELE me onde te mëdha APO te Vogla. Por nëse keni vendosur te mbani flokët e lëshuar atëherë synoni për aksesoret ne flokë ne njërën ane te kokës, një Lule, kapëse ETJ për një pamje Shik. Ju lumte Modelet Jane shume te bukura moderne dhe te thjeshta.

Vazhdoni Keshtu do keni shume Sukses. Faleminderit! Martoheni së shpejti dhe Doni DISA IDE për flokët? Atëherë shikoni këto MODELE, të cilat specialistët e fushës i konsiderojnë si Modelet e flokëve për Nuse, më të bukura të të gjitha kohërave. Por Edhe nëse NUK Jeni Ju Nusja, por Jeni e ftuar në një dasmë, Ju Shkon ta provoni ndonjë nga këto stilime. Gjithashtu Edhe topuzi baline eshte shume Modern. Topuz`chignon`i Kapur Poshte, zbukuruar me nje karfice te Madhe. Te mbledhura dhe te zbukuruara me nje DIADEME me gure. S`il vous plaît nous contacter si nous avons publié toute image protégée par copyright. Merci pour les collaborations! Floke te mbledhur ne menyre te crregullt dhe te zbukuruar me karfice. Mund te zgjidhni Edhe nje Lule natyrale.

Pingback: 5 Ushqimet që ndalojnë rënine e flokut-Bukuri.com Ju lumshin Duart i keni QA ATO MODELE vazhdoni me Kete Ritem se ne te keni shume kliente dhe MBI te gjitha shume Sukses……. Mund te zgjidhni nje Topuz je zbukuruar me gërsheta. Si? Formohet një Topuz me një pjesë të flokëve. Lihen DISA tuf veçantë, me të cilat krijohen gërsheta. Gërshetat i rrotullojmë Rreth topuzit. Topuz i mbledhur Poshte dhe DISA Fije te leshura Anash fypneus. Si aksesor flokesh Mund te zgjidhni Edhe një Vello “kafaz Zogu”, par nje pamje vintage..

Comments are closed